18.2.08

θεωρίες συνομοσίας νο 2

Και επειδή θα το κάνω λιακοπουλος το μαγαζί:P σε συνέχεια αυτού θυμήθηκα και άλλο ένα link (και εδώ μιας και το wikipedia δεν είναι απαραίτητα η πλέον αξιόπιστη πηγή)που περιγράφει μια ιστορία που αν δεν ήταν αληθινή θα ήταν για θεωρία συνομοσίας.
νο 2: για τους μηχανικούς του πράγματος και πως διάφορα κουλά πράγματα εφαρμόζονται σε κουλές καταστάσεις read here - ποτέ ένα bayesian φίλτρο δεν θα είναι το ίδιο ποια:P (από την άλλη είναι ενδεικτικό σε τι καταναλώνεται η δημιουργικότητα και επινοητικότητα μας- απο μια μεριά αυτός ο πολιτισμός της κατανάλωσης που έχουμε δημιουργήσει είναι απείρως καλύτερο από ένα άλλο πιθανό πολιτισμό της αυτοκαταστροφής - remember the pert diagram - αν ήμουν ο p.k.dick θα ισχυριζόμουν ότι μάλλον κάποιος παίζει με το μυαλό μου και κάνει παρεμβολές σε μένα σκέψεις του friedman:P - )
είναι εντυπωσιακό το πόσο τεχνοκρατική αντίληψη των πραγμάτων έχουν στο US of A.- τωρα πως αυτό κολλάει με το ευαγγελικό τους ακόμα δεν έχω καταλάβει.

αυθόρμητο response: μου τη σπάει που μας αλληλοβομβαρδιζόμαστε μέσω mail με ^#$@@Σ# τύπου "μας ψεκάζουν" και τα πραγματικά intrusive, όπως αυτό το απίστευτο σύστημα tracking εκτυπώσεων, ούτε που απασχολούν...
μη αυθορμητο response: για να ελαφρύνουμε το κλίμα και να μας κάνουμε πιο ωραίους αποφασίσαμε να βάζουμε και μια άσχετη φώτο σε κάθε θέμα. enjoy it:D

4 σχόλια:

urban wind είπε...

"μας ψεκάζουν"!!! Δε ξέρω αν αναφέρεστε στο φοβερό email που δείχνει φώτογραφίες απο σύννεφα με περίεργους σχηματισμούς και με τη θεωρία ότι τα σύννεφα διαμορφώνονται έτσι από ειδικές χημικές ουσίες με σκοπό να επηρεάζεται το κλίμα.Ελέος όχι άλλο κάρβουνο!!

tks είπε...

φυσικά και αναφέρομαι σε αυτό το mail και φυσικά είναι hoax που για κάποιο λόγο έχει ιδιαίτερη πέραση! έλεος κανονικά...

urban wind είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
urban wind είπε...

Το χειρότερο είναι όταν σου το προωθούν μορφωμένοι και σκεπτόμενοι υποτίθεται άνθρωποι.Εκεί λες μα είναι δυνατόν να τα χάβουν?