9.6.05

No news is good news

Έτσι λένε αλλά δεν υπήρξε και τίποτα εξαιρετικό - στην παγκόσμια - επικαιρότητα:Ρ που να το επιβεβαίωσε. Δίνοντας μια μικρή περίληψη των κυριοτέρων πράγματων που μου έκαναν εντύπωση τον τελευταίο καιρό έχουμε:

- Τους αγαπημένους μου δημοσιογράφους! Γνωστή αρθογράφος περί οικονομικών και παντώς επιστητού στην Καθημερινή, περισπούδαστη γνωρίζουσα τα πάντα κλπ κλπ (ένα πράγμα σαν και εμένα:Ρ) αποφάσισε να παραθέσει μια φράση του Goethe σε άρθρο της, πολύ σουπερ δεν νομίζετε?, όχι σε Ελληνικά αλλά σε άπταιστα ... ΑΓΓΛΙΚΑ!!!! Προς τι αυτή η περίεργεια ντρίπλα με τις γλώσσες και τον φτωχό G'o'ethe δεν γνωρίζω-τέτοια πάντως ούτε σε web forum δεν τα κανουν χωρίς να τους ξεφωνήσουν. ΟΚ πάντως ας μην είμαστε αυστηροί ο Γερμανός θέλει τον Εγγλέζο του που και που:Ρ

- Eurovision Eurovision: αχ Έλενα! Έπεσαν να το φάνε το παιδί κάποιοι "διανοούμενοι"-δηλαδή υπάλληλοι των μίντια με τσάμπα εισητήρια σινεμά και διάθεση για βόλτες- και μάλιστα με ιδιαίτερα αηθή τρόπο. Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι η υποτιθέμενη μόρφωση δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι δεν σε αποδεσμεύει από ερπετοειδή ένστικτα και συμπεριφορές, αλλά μάλλον σαν μια ενναλακτική Λαμποργκινι -να και ένα πραγματικό έργο τέχνης, ομορφιά λειτουργικότητα όλα μαζι! - για επιδειξη και όπλο σε σκυλοκαβγάδες.

- Γενικά γενικότητες, πολύ postmodern σε ορισμένα άρθρα της Καθημερινής με την συνηθισμένη πολεμική υπέρ και κατά να αναπτύσεται, όχι κάτι ιδιαίτερο άξιο αναφοράς ή σχολιασμου ισως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: