10.2.10

Ένα πακέτο χαρτομαντηλα και μια σοκολατούχος εφημερίδα


Είναι γνωστό ότι ο τύπος λέγεται ότι την έχει άσχημα διεθνώς, για εδώ δεν ξέρω. Μερικοι γραφιάδες πάντως (δεν το γράφω υποτιμητικά, απλά κυριολεκτικά) έχουν βάλει τα δυνατά τους να τον φουντάρουν ακόμα παρακάτω και μάλιστα και στην γενικά έγκριτη (?) καθημερινη.

Πέρα από αυτό και κάποια παλαιότερα ένα τελευταίο κρούσμα είχαμε στο Κ αυτής της Κυριακής στο άρθρο για τον Αλέξανδρο Βούλγαρη. Χωρίς να μπω σε ζητήμα καλλιτεχνικής αξίας, μιας και ας πούμε ότι δεν έχω γνώμη, το ύφος, η αισθητική και το περιεχόμενο του άρθρου παρέπεμπε σε ξελιγωμένη γκρούπι του Jagger, (πως λέμε Βούλγαρης - καμια σχέση). Αν το βρω θα το παραπέμψω πάντως θυμάμαι ούτε stalker δεν θα έγραφε έτσι ...

Το δε αστείο είναι ότι έτσι δημιουργείται κλίμα και έτσι σε καμια δεκαριά χρονάκια θα έχει ενταχθεί και το παραπάνω στην γενική εικόνα και στην εγκαθιδρυμένη (κατά freakonomics) άποψη.
Περαστικά στην Κ και ελπίζω να μας σεβαστούν περισσότερο στο μέλλον.


update : το βρήκα εδώ και παραθέτω:
"O Αλέξανδρος Βούλγαρης διαβάζει από ένα πυκνογραμμένο σημειωματάριο. Φοράει ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι με πολλά φερμουάρ, πρασινωπό φούτερ Maui και τρύπια λευκά αθλητικά Nike. Στα πόδια του, σαν γάτες κουλουριασμένες, δύο νεαρές γυναίκες τον ακούν με προσοχή· η μία, η Ιωάννα, είναι καστανόξανθη και ντυμένη εξ ολοκλήρου στα μοβ, η άλλη, η Αγγελική, είναι μελαχρινή με αφέλειες και είναι ντυμένη σε αποχρώσεις του καφέ."
wtf??

"Δίπλα στο σαλόνι, που λειτουργεί και ως υπνοδωμάτιο, επικρατεί σχετικό χάος. Εχει προηγηθεί ένα «ημι-πάρτι», όπως το αποκάλεσε ο οικοδεσπότης. Στο μικρό ξύλινο τραπέζι είναι τοποθετημένα ένα σωρό ετερόκλητα αντικείμενα: μια Ursus, ένα αντικουνουπικό, ένα βάζο ταχίνι, ένα ρολό χαρτί κουζίνας, ένα cd των Fleetwood Mac (το Rumors), ένα πακέτο χαρτομάντιλα, μέλι, Coca-Cola light, ένα κουτάκι κανονική Coca-Cola, το κοντρόλ της τηλεόρασης, πλαστικές σακούλες, ένα άδειο ποτήρι, ένα μπουκάλι Drambuie, σοκολατούχο Hemo. Στον ξεθωριασμένο μπλε καναπέ, καλυμμένο μ' ένα γκρι ριχτάρι, είναι ακουμπισμένα πλαστικά πιάτα, μια λάμπα οροφής, ένα ανοιχτήρι, ένα μανταλάκι και φιλτράκια. Στο κρεβάτι, πεταμένα ρούχα. Αν αυτή είναι η εικόνα ύστερα από μια μικρή συγκέντρωση, τότε τι γίνεται στα κανονικά πάρτι; "
wtf II??? Καθημερινή διαβάζω όχι Μανίνα Κατερίνα!!!

"Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης είναι από τους ρέκτες (sic ! - στμ) του myspace. Από τους λίγους νέους που διαθέτουν αστείρευτο ταλέντο, φαντασία και περίσσια ενεργητικότητα."

Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι είναι ίσως κάποιο είδος infotaiment προς το νεανικό κουλτουροστροφο κοινό που εγώ δεν μπορώ να πιάσω!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι πως είναι κολλητικό και δεν έχει να κάνει μόνο με την έλλειψη editing από πλευράς Καθημερινής...Πως να το πω σε BΠ διάλεκτο μετοίκων Εξαρχείων.. "Χαλάρωσε ρεε.."(μάσιμα τσίχλας προαιρετικό).

http://www.lifo.gr/mag/features/1858