10.2.10

technically speaking

google 1: είναι γνωστό ότι έχει τους καλύτερους αλγόριθμους. από ότι διάβαζα (στο register.co.uk? ποιος ξέρει - αποκτά ενδιαφέρον αυτη η κατάτμηση της μνήμης μας) πριν κανένα μηνα εχει εισαγάγει κάποιους μηχανισμούς γρήγορου update. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η περίπτωση αλλά ομολογώ ότι εντυπωσιάστικα ότι λίγα λεπτά μετά από όταν δημοσίευσα το άρθρο για το "Κ" σε search που έκανα για να δω σχετικό υλικό εμφανίστηκε και το δικό μου άρθρο. Από το blogspot κατευθείαν στο backend του google search - ενδιαφέρον και τρομερό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η κατοχή του blogspot!

google 2 και σημαντικότερο: google buz - όταν θα δούμε την πρώτη φορά κάποιος να έχει δημοσιευσει το history του (εσεις που έχετε google bar κλπ έχετε και το πολύ ωραίο history - μη απενεργοποιημένο by default) στο "buzz" του - θα πέσουν μεγάλα γέλια!!!
αν κάτι αντιπαθώ περισσότερο από τα blogs (ομολογώ ότι μόλις πρόσφατα με το google reader μπόρεσα να μπω σε μια διαδικασία ουσιαστικής τους χρήσης) είναι αυτά τα social networks,ίσως το buzz το συμπαθήσω πιο πολύ.

1 σχόλιο:

ELvA είπε...

Συμφωνω και εγω αντιπαθω τα social networks και οσα συνεπαγονται... Το facebook oυτε να τα ακουσω, οσο για τα αλλα οσο πιο λιγο τα χρησιμοποιεις τοσο το...καλυτερο!
To Buzz δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα, θα δειξει...

Χαιρετισμους απ το Βορρα! :)