15.4.10

updates

UPD1: Εχει πλάκα να παρακολουθείς την lifo το τελευταιο καιρό. Και σε αυτό το τευχος ιστορίες "μικροαστικού φόβου, υπερβολικής εγκληματικότητας, ξενοφοβιας" - α συγνωμη ετσι θα το λεγαμε ενα χρονο πριν τωρα το λεμε απλά "η αθήνα έγινε αβίωτη".
μα τι κανει το κρατος...

UPD2: Τι ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???? μα χρεωκοπεί, επισης έχει πλακα να βλεπεις οτι φταινει οι προηγουμενοι - μονο που οι προηγουμενοι ειναι και οι τωρινοι αλλα ηταν και οι ακομα πιο προηγουμενοι - αλλά και τις φωνες απελπισιας από ανθρωπους που λιγους μηνες πριν υπερασπιζονταν αυτο που σημερα καταδικαζουν, τα προνομια κλειστων συντεχνιων και ομαδουλων.

UPD3: η δημοσιογραφική αλητεια (και η οποία αποτελει το κατοπτρικό είδωλο της αλητείας που είδαμε στο προηγούμενο post...) δεν εχει οριο (βλ. και upd2). Ανεξαρτητα απο την ενοχη τους ή όχι (αλλωστε του Μαζιωτη του χρωστανε 12,5 χρονακια απο την προηγουμενη βομβα - καταδικαστικε σε 15 χρονια, μειωθηκε σε 5 - ελα μωρε μια βομβα εβαλε το παιδι -βγηκε σε 3,5) αυτο το show με το μπουκαρισμα ανεγκεφαλων των καναλιων στα σπιτια γιαφκες whatever των ανθρωπων αν δεν ηταν προσβολη και διαμποδευση της ανθρωπινης αξιοπρέπειας, τι ηταν;



UPD4: με αυτα και αυτα ετυχε να ξαναπερπατησω τις τελευταιες μερες στα εξαρχεια, αναμεσα σε παλιες πολυκατοικιες bohemian wanna be τυπους και πεταμενες συσκευασιες bo concept η περιοχη αυτη δεν παυει να ειναι απο τις πιο ωραίες, ανθρωπινες και ζωντανες της αθηνας. Θα μπορούσε να ειναι και πολύ καλύτερα - αλλου ή εκει - αλλά εδω που φτάσαμε πάλι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: