31.3.10

Μεγάλη αποκαλυψη τώρα: η παγίδα των ακροδεξιων:

Σε συνέχεια του προηγούμενου μεγάλη αποκαλυψη - δειτε το κτηριο που οι ακροδεξιες οργανωσεις φυτεψαν την βομβα για να την παραλαβει ο 15χρονος.


περισότερες πληροφορίες εδώ.

Και ναι ειναι το κτηριο στην Ιακωβατων 61.
Θα μας τρελανουν αυτοι παντως δεν εχουν το θεο τους, τοσες παρωπιδες!!!??? Για να μην τρελαθουμε θα το ρίξουμε στο humour.

upd: Λειτουργουν και ως μη κρατικο πανεπιστημιο στο κτηριο αυτο οι διαλοι, " Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει την εξάπλωση και τις φιλοδοξίες του Κολεγίου. Αφού κατάφερε να καθιερωθεί στην κορυφή του χώρου της Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης στη συμπρωτεύουσα και γενικότερα στη Βόρειο Ελλάδα, η διοίκηση του ICBS, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα: την ίδρυση παραρτήματος του Κολεγίου στην Αθήνα, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις των καιρών και στηριζόμενη στη φήμη και το κύρος που απέκτησε με την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες."
"
Το ICBS ATHENS BUSINESS COLLEGE στεγάζεται στο υπερπολυτελές κτίριο της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων), το οποίο βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια (επί της Λεωφόρου Ιωνίας) και που παράλληλα χρησιμοποιείται (ένα μέρος του) σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Εταιρία."

http://www.icbs.gr/default.aspx?catID=113&maincat=106

Μιλαμε καλα πιο default στοχο δεν μπορουσαν να βρουνε και ακομα ψαχνομαστε ποιος χωρος εβαλε την βομβα. Αυτοι στην Ελευθεροτυπια δεν κανουν ενα web search πριν γράψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: